Antena Meniu Search
x

De Crăciun, va fi mai cald decât normal. Meteorologii anunţă posibile ninsori la munte, de Revelion

Meteorologii ne anunţă că vom avea un Crăciun fără ninsori, în acest an. Temperaturile vor fi fi mai ridicate decât normalul perioadei, astfel că ne putem aştepta la valori maxime de 10...12 grade Celsius. De Revelion, sunt posibile ninsori la munte.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.12.2020, 15:01

Ninsori la munte, de Revelion
De Crăciun, va fi mai cald decât normal. Meteorologii anunţă posibile ninsori la munte, de Revelion - Pixabay / Imagine ilustrativă
  • Specialiştii au anunţat cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion.

"Va fi mai cald comparativ cu normalul perioadei, de Crăciun ne putem aştepta la maxime de 10...12 grade Celsius. O posibilă răcire să vina spre final de an.

De Revelion, vom avea parte de temperaturi normale şi posibile ninsori în zonele montane", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Prognoza meteo 16 - 21 decembrie 2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane din vestul și nordul țării.

Vremea 21 – 28 decembrie 2020

Vremea de Crăciun. Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 28 decembrie – 4 ianuarie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-estice și nord-vestice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea sudică a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea 4 – 14 ianuarie 2021

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai coborâte în regiunile vestice și la munte, potrivit ANM.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » De Crăciun, va fi mai cald decât normal. Meteorologii anunţă posibile ninsori la munte, de Revelion