Antena Meniu Search
x

Peisaj de iarnă la Tulcea, după ce judeţul a fost lovit puternic de grindină (Video)

O furtună puternică, însoţită de o ploaie cu grindină a lovit judeţul Tulcea, aşternând un peisaj de iarnă veritabilă, un strat gros de gheaţă aşternânu-se pe străzi. Locuitorii au filmat imagini incredibile din timpul furtunii, publicându-le pe reţelele de socializare şi precizând că nu au mai văzut asa ceva.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.05.2019, 17:05

Peisaj de iarnă la Tulcea, după ce oraşul a fost lovit puternic de grindină (Video) Vezi și

O furtună puternică, însoţită de o ploaie cu grindină a lovit judeţul Tulcea, aşternând un peisaj de iarnă veritabilă, un strat gros de gheaţă aşternânu-se pe străzi.

Locuitorii au filmat imagini incredibile din timpul furtunii, publicându-le pe reţelele de socializare şi precizând că nu au mai văzut asa ceva.

Peisaj de iarnă la Tulcea, după ce oraşul a fost lovit puternic de grindină

O furtună puternică a lovit în Tulcea, pe străzile comunelor din judeţ aşternându-se un strat gros de gheaţă. Locuitorii au postat pe reţelele de socializare imaginile, precizând că nu au mai văzut aşa furtună puternică. Din primele informaţii, comuna Niculiţel a fost mai grav afectată.

Tulcea este sub avertizare de Cod Portocaliu  până la ora 17, fiind prognozate averse puternice, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

O alertă meteo cu efect imediat a fost emisă în urmă cu puţin timp de ANM, 18 judeţe fiind lovite acum de grindină, vijelii şi furtuni puternice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Vremea » Peisaj de iarnă la Tulcea, după ce judeţul a fost lovit puternic de grindină (Video)