Antena Meniu Search
x

Început de primăvară cu temperaturi de peste 20 de grade

De 1 martie, vremea a fost ca un mărţişor: surprinzătoare. În funcţie de regiune, avem anotimpuri diferite. La malul mării, gradele din termometre au fost numai bune pentru o plimbare, iar vântul i-a adus pe plajă pe amatorii de adrenalină.

de Redactia Observator

la 01.03.2020, 23:52

Vezi și
  • La mare este cald.
  • În sud, temperaturile vor urca și la 22 de grade.

De 1 martie, vremea a fost ca un mărţişor: surprinzătoare. În funcţie de regiune, avem anotimpuri diferite. La malul mării, gradele din termometre au fost numai bune pentru o plimbare, iar vântul i-a adus pe plajă pe amatorii de adrenalină. Cei care tânjesc după zăpadă trebuie să dea o fugă până la munte. E încă iarnă acolo.

Marea are farmecul ei în orice anotimp. Să intri în primăvară cu o plimbare pe faleză sau cu o sesiune de kiting a fost mărţişorul multor români.

Au fost 10 grade duminică la malul mării, iar vremea continuă să se încălzească. Marţi vor fi 17 grade, în timp ce în sudul ţării se anunţă 22 de grade.

Pentru luni, însă meteorologii au anunţat ploi şi vijelii ca vara, în zonele joase din centrul şi vestul ţării. În timp ce la munte va fi viscol.

În nordul ţării, de exemplu, începutul de primăvară arată ca iarna. E zăpadă cum n-a fost tot sezonul.

Minus 7 grade au fost dimineaţă în Rarău, judeţul Suceava.

Vremea e ca un mărţişor, la munte. Te ia prin surprindere. De aceea, turiştii care pleacă în drumeţii trebuie să fie prudenţi. Pe trasee pot exista şi pericole în această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Vremea » Început de primăvară cu temperaturi de peste 20 de grade