Antena Meniu Search
x

Video Interzis pe Transfăgărășan. Zăpadă de aproape 2 metri și ninge abundent în continuare

Pe cea mai înaltă şosea din România, Transfăgărășan, stratul de zăpadă depășește 1,5 metri. Anunțul a fost făcut de reprezentnații DRDP Brașov, care avertizează asupra riscului de producere a avalanșelor.

de Redactia Observator

la 07.02.2023, 12:09

Interzis pe Transfăgărășan. Zăpadă de aproape 2 metri și ninge abundent în continuare - Facebook

Reprezentanții Direcției Regionalede Drumuri și Poduri Brașov anunță că, la această oră, stratul de zăpadă pe Transfăgărășan măsoară peste 1,5 metri și continuă să ningă: "Intervenim cu forțe mărite pe DN7C – Transfăgărășan. O autofreză și trei utilaje cu lamă și răspânditor au lucrat ieri între Cârțișoara și Bâlea Cascadă pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

DRDP Brașov avertizează asupra riscului de producere a avalanșelor.

Pe acelaşi subiect

"Vă atragem atenția că Transfăgărășanul este închis în amonte de Bâlea Cascadă! Orice încercare de pătrundere în zona restricționată este extrem de periculoasă din cauza riscului de producere a avalanșelor!”, atrag atenția drumarii.

Temperaturile vor atinge -20 de grade

Meteorologii ne avertizează însă că după valul de ninsori, un anticiclon aduce ger la noi în ţară. Valul de frig va persista în România până la sfârşitul săptămânii. 

În timp ce la munte, vor continua ninsorile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Vremea » Interzis pe Transfăgărășan. Zăpadă de aproape 2 metri și ninge abundent în continuare