Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Capitala și județul Ilfov au intrat sub cod portocaliu de ploi și vijelii. A fost emis Ro-Alert

Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou avetisment de vreme rea ce vizează Bucureștiul și județul Ilfov. 

de Redactia Observator

la 06.08.2024 , 14:00

De la 13:35 și până la 14:30 intră în vigoare un cod portocaliu de vijelii. Sunt așteptate averse torențiale care vor acumula 25...40 l/mp, frecvente descărări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, grindină. 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți, o avertizare cod portocaliu de ploi, cu vijelii și grindină pentru Capitală și județul Ilfov.  A fost emis RO-Alert. 

Capitala și județul Ilfov au intrat sub cod portocaliu de ploi și vijelii. A fost emis Ro-Alert

Articolul continuă după reclamă

Alte județe sub alertă de vreme rea 

Pe acelaşi subiect

Administrația Națională de Meteorologie a emis alte două avertismente de cod galben și potocaliu pentru 14 județe, care intră în vigoare de la ora 10, respectiv 13 și sunt valabile până la ora 20.

Codul galben intră în vigoare de la ora 10.00 și până la ora 20.00, iar fenomene vizate sunt de instabilitate atmosferică. În intervalul menționat în cea mai mare parte a Munteniei, sudul și centrul Moldovei și în Dobrogea, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii, cu rafale de 50...60 km/h și pe arii restrânse grindină. Cantitățile de apă vor fi de 15...25 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp.

Codul portocaliu intră în vigoare la ora 13 și va fi valabil până la ora 20. Fenomene vizate sunt instabilitate atmosferică accentuată, iar zonele afectate sunt județele Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea. În județele Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea vor fi intensificări ale vântului, vijelii, cu viteze la rafală de 70...80 km/h, frecvente descărcări electrice, grindină și averse torențiale. Cantitățile de apă vor fi de 25...40 l/mp și izolat de peste 50...60 l/mp. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Vremea » Capitala și județul Ilfov au intrat sub cod portocaliu de ploi și vijelii. A fost emis Ro-Alert