Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Meterologii anunţă furtuni puternice şi dese, după caniculă. Zonele cele mai afectate

Avem parte de cea mai caldă vară din istorie, spun meteorologii, iar temperaturile de astăzi nu au făcut decât să confirme acest lucru. S-au resimţit 41 de grade în mai multe oraşe.

de Ana Maria Gheorghe

la 26.08.2024 , 20:14

Suntem în a 19-a zi consecutivă cu coduri de caniculă, 19 zile în care temperaturile au depăşi frecvent 35 de grade la umbră în mare parte a ţării. Astăzi la amiază, în plin soare au fost peste 40 de grade de grade aici în Bucureşti, dar şi în alte localităţi din sudul, din vestul şi chiar şi din nord-vestul ţării.

Acest val de caniculă de 20 de zile va lua sfârşit

Atmosfera a fost greu de suportat, mai ales că vremea extrem de caldă datează de atâtea zile. Până mâine dimineaţă aproape toată ţara se află sub avertizări cod portocaliu şi galben de temperaturi anormal de mari, iar mâine va mai fi cod galben doar prin extremităţile de sud şi de vest.

Vezi și

Apoi temperaturile bat în retragere, practic acest val de caniculă de 20 de zile va lua sfârşit şi se vor înmulţi furtunile puternice care vor aduce şi cantităţi importante de apă, în mare parte a ţării, inclusiv în Capitală.

Ana Maria Gheorghe Like

Norocoasă, energică, muncitoare, empatică, neobosită. Cam așa pot să mă decriu în câteva cuvinte. Iubesc oamenii. Și ei mă iubesc pe mine! Simt asta la fiecare reportaj, la fiecare interviu, la fiecare întâlnire cu telespectatorii.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Vremea » Meterologii anunţă furtuni puternice şi dese, după caniculă. Zonele cele mai afectate