Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ploile torenţiale şi vijeliile au lovit zona Banatului. La Timişoara, vântul puternic a luat pe sus acoperişurile

Oamenii surprinşi de furtună în oraş abia au avut timp să se adăpostească. A fost Cod Galben acolo, iar avertizarea de vreme rea s-a extins. În trei sferturi de ţară sunt aşteptate ploi, grindină şi vânt puternic, până mâine dimineaţă.

de Redactia Observator

la 20.05.2019 , 15:18

Oamenii surprinşi de furtună în oraş abia au avut timp să se adăpostească. A fost Cod Galben acolo, iar avertizarea de vreme rea s-a extins. În trei sferturi de ţară sunt aşteptate ploi, grindină şi vânt puternic, până mâine dimineaţă, marţi.

Timişorenii care au ieşit din case au fost luaţi prin surpindere de vijeliia care s-a pornit de-odată. Deşi era Cod Galben de vreme rea, oamenii nu se aşteptau la aşa ceva.

În câteva minute, terase şi acoperişuri din zona centrală au fost puse la pământ.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Caraş Severin, gheaţa a acoperit grădinile oamenilor. Codul galben de ploi şi vijelie s-a prelungit şi astăzi. În acest moment, doar 8 judeţe nu sunt sub avertizare de vreme rea.

În cea mai furtunoasă primăvară din ultimii ani asiguratorii anunţă că viitoarele polițe obligatorii pentru locuințe vor include, pe lângă riscul de cutremur, inundații și alunecări de teren, și pe cel de furtună.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Vremea » Ploile torenţiale şi vijeliile au lovit zona Banatului. La Timişoara, vântul puternic a luat pe sus acoperişurile