Antena Meniu Search
x

Foto Prognoza meteo 21 noiembrie 2021. Vreme frumoasă pe final de săptămână

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 20 noiembrie 2021.

de Redactia Observator

la 20.11.2021, 15:44

peisaj de toamnă în stațiunea Durău
Prognoza meteo 21 noiembrie 2021. Vreme frumoasă pe final de săptămână - Shutterstock (imagine ilustrativă)

În noaptea de sâmbătă spre duminică în vestul, centrul și nordul țării înnorările vor persista și pe suprafețe mici, trecător va ploua slab, iar în restul zonelor cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -1 și 6 grade. În zonele joase de relief, pe alocuri se va semnala ceață.

Vremea duminică 21 noiembrie 2021

Vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic, caracterizat de temperaturi diurne, în marea lor majoritate mai mari decât cele normale datei. În regiunile nordice vor fi înnorări în general persistente și cu totul izolat și trecător va ploua slab. În restul țării, în primele ore ale zilei, și din nou noaptea, pe suprafețe mici, în zonele joase va fi nebulozitate de nivel jos sau ceață, iar în restul intervalului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, îndeosebi în Carpații Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 14 grade, iar cele minime între -3 și 8 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi predominant frumoasă, iar regimul termic caracterizat de valori diurne ușor mai mari decât mediile climatologic specifice datei. În primele ore ale zilei, iar cu o probabilitate destul de mare și în a doua parte a nopții, vor fi nori de nivel jos sau ceață, iar în restul intervalului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 13 grade, iar cea minimă va fi de 1...3 grade.

Vremea la munte

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va avea înnorări temporare în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, unde cu totul izolat și trecător va ploua slab. În restul zonei montane cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi în Carpații Orientali. Valorile termice vor continua să crească ușor.

Cum va fi vremea în Europa

Atena 19    

Berlin 10    

Budapesta 11    

Chișinau 13    

Istanbul 15    

Lisabona 17    

Londra 8    

Madrid 13    

Moscova 2    

Oslo 4    

Paris 10    

Roma 16    

Stockholm 3    

Varșovia 10    

Viena 9

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Prognoza meteo 21 noiembrie 2021. Vreme frumoasă pe final de săptămână