Antena Meniu Search
x

Foto Prognoza meteo 25 septembrie 2021. Vreme frumoasă în weekend, se încălzește afară

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 25 septembrie 2021. Vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor.

de Redactia Observator

la 24.09.2021, 16:22

În noaptea de vineri spre sâmbătă vremea se va menține răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări la munte și în regiunile sud-estice, dar numai cu totul izolat vor fi condiții ca, trecător, să plouă slab, mai ales în zona Carpaților Meridionali, unde și vântul va mai avea unele intensificări. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade. Pe arii restrânse în vest și izolat în rest, se va semnala ceață.

Vremea sâmbătă 25 septembrie 2021

Vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nord-est și în zona Carpaților Orientali, dar condițiile de ploaie slabă, trecătoare, vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 17...18 grade în nordul extrem și 28 de grade în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 15 grade. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, se va semnala ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade. Presiunea atmosferică va creste usor, la o valoare inca sub cea normala.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă și relativ normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor situa între 19 și 21 de grade, iar cele minime vor fi de 14...15 grade. Noaptea și dimineața vor fi condiții de ceață. Temperatura apei mării va fi de 15...18 grade.

Vremea la munte

Vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în zona Carpaților Orientali, dar condițiile de ploaie slabă, trecătoare, vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Prognoza meteo 25 septembrie 2021. Vreme frumoasă în weekend, se încălzește afară