Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo pe 30, 31 martie şi 1 aprilie 2018 în Bucureşti. Vreme mai caldă decât în mod normal

Vremea pe 30 martie 2018 va fi foarte plăcută în Bucureşti, iar temperaturile vor fi în creştere de la o zi la alta. Prognoza meteo arată o vreme caldă.

Prognoza meteo pe 30, 31 martie şi 1 aprilie 2018 în Bucureşti. Vreme mai caldă decât în mod normal - pexels.com

Vremea pe 30 martie 2018 va fi foarte plăcută în Bucureşti, iar temperaturile vor fi în creştere de la o zi la alta. Prognoza meteo arată o vreme caldă.

Astfel, în noaptea de joi spre vineri, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, potrivit ANM. Temperatura minimă va fi de 1...3 grade. Vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea în Bucureşti pe 30 martie

Vineri, vremea va înregistra un procesul de încălzire, astfel încât vremea va deveni mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 4...6 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va scădea foarte puţin, de la o valoare deja mai mică decât cea normală.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo pe 31 martie în Capitală

Sambata, vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu o maximă termică ce se va situa în jurul valorii de 21 de grade şi o minimă de 7...9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în partea a doua a nopţii, când trecător va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări noaptea. La începutul intervalului vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferica va mai scădea - mai accentuat, însă, decât în intervalul anterior.

Prognoza meteo pe 1 aprilie 2018 în Bucureşti

Duminica, vremea se va răci faţă de ziua precedentă, iar valorile termice vor deveni apropiate de cele specifice începutului lunii aprilie. Temperatura maximă va fi în jur de 14 grade, iar cea minimă de 3...5 grade. Cerul va avea înnorări îndeosebi pe parcursul zilei când va ploua. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Vremea » Prognoza meteo pe 30, 31 martie şi 1 aprilie 2018 în Bucureşti. Vreme mai caldă decât în mod normal