Antena Meniu Search
x

Video România, măturată de furtuni: Capitala a devenit "Mica Veneţie", în alte oraşe a plouat cât pentru o săptămână. Până când ţin noile avertizări de vreme severă

Furtunile fac ravagii şi împart harta României în culori. Până mâine, mai bine de jumătate din ţară se află sub cod galben şi portocaliu de ploi torenţiale, vijelii şi grindină. Astăzi, în Prahova am avut, pentru o oră jumătate, chiar cod roşu. O veste nu tocmai bună, mai ales după furtuna care a măturat aseară Capitala. În mai puțin de o oră, ploaia torențială a inundat mai multe străzi, iar vântul a rupt zeci de copaci.

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 13:47

Vezi și

Străzi transformate în râuri, copaci puşi la pământ, maşini avariate, trafic paralizat. Aşa arăta aseară Capitala după ploaia torenţială.

"Chiar aici, pe strada Progresului din Sectorul 5, copacii căzuţi pe firele de curent au blocat circulaţia tramvaielor, iar oamenii au aşteptat în staţii minute în şir", transmite Eduard Marin, reporter Observator. "Presupun că a căzut o cracă de acolo şi acum stăm toţi ca fraierii să aşteptăm aici", spune un bucureştean.

Canalizarea veche nu a mai făcut faţă

Canalizarea veche nu a mai făcut faţă iar Micul Paris a semănat mai degrabă cu Veneţia. "Încercam să traversez, dar chiar n-am cum. Acum cu situaţia asta, mai greu", se plânge un altul. 

Pe acelaşi subiect

Pe calea 13 Septembrie, un indicator rutier şi refugiul din staţia de autobuz au fost distruse de un copac rupt, iar la Universitate a fost inundat un fast-food. La Gara de Nord, ploaia a inundat peronul. 

Ravagii peste tot în ţară după furtuni

Furtunile au făcut ravagii şi în ţară. Numai în judeţul Caraş Severin s-au înregistrat ieri 16 coduri portocalii de vreme severă şi unul roşu de inundaţii. În Oraviţa a plouat cât pentru o săptămână: "Uite, aici, ce e pe drum! Oraviţa în toiul verii!" 

Meteorologii spun că în zilele următoare vremea se va răcori, iar ploile se vor muta în estul ţării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » România, măturată de furtuni: Capitala a devenit "Mica Veneţie", în alte oraşe a plouat cât pentru o săptămână. Până când ţin noile avertizări de vreme severă