Antena Meniu Search
x

Video Se strică vremea în ultimul weekend din august. Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru mai multe zone din ţară, până duminică seara

După o vară cu temperaturi de peste 40 de grade Celsius dar şi cu peste 200 de coduri roşii de furtuni, ultimul weekend din august vine cu vreme de toamnă. Şi unde să fie mai mare supărarea din această cauză decât pe litoral.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 27.08.2021, 20:21

Vezi și

În acest final de săptămână va ploua abundent în toată ţara, dar prin sud avem şanse să zărim şi soarele. E cod glaben de ploi importante cantitativ până duminică seară la ora 23:00, în mai bine de jumătate de ţară. În Oltenia, Maramureș, Transilvania, mai ales la munte, ploile vor avea și caracter torențial. Temperaturile vor fi modeste în vestul și nord-vestul țării, şi nu vor trece de 18...20 de grade la amiază.

Cod galben de ploi în mai multe zone din ţară

Doar în sud est va fi uşor mai cald decât ar fi normal la final de august şi vor fi chiar 31 de grade. Veştile bune sunt că de luni, vremea revine la sentimente mai bune. Ploile aproape că dispar din peisaj, iar temperaturile trec de 21 de grade, peste tot în ţară. Iar toamna începe cu vreme blândă. Temperaturile maxime vor fi doar cu un grad, două mai scăzute decât cele normale, iar ploile nu vor face prea multe probleme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Se strică vremea în ultimul weekend din august. Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru mai multe zone din ţară, până duminică seara