Antena Meniu Search
x

Video Străzi inundate, copaci căzuţi şi trafic blocat, după ce a plouat cu găleată în mai multe localităţi din ţară

Început de weekend de Rusalii cu umbrela la îndemână. A plouat torenţial, ieri, în mai multe localităţi din ţară. S-au inundat străzi şi curţi în Vâlcea şi Galaţi, iar la Botoşani vântul a dărâmat mai mulţi copaci.  A plouat sănătos şi la Deva, unde s-au format bălţi atât de adânci cât să faci baie în ele. 

de Redactia Observator

la 12.06.2022, 08:43

Vezi și

A turnat cu găleata, ieri, în mai multe localităţi din ţară. În Vâlcea, la Sineşti, o ploaie torenţială a s-a amestecat, pe alocuri, cu grindina. În scurt timp, şanţurile de evacuare a apei din comună au dat pe dinafară.

Vremea a făcut prăpăd în întreaga ţară

Şi în comuna gălăţeană Corod a fost nevoie de numai câteva minute de ploaie puternică pentru ca străzile să se inunde. Traficul a fost aproape blocat.

Şi în Botoşani a fost ieri rupere de nori. Din cauza cantităţilor mari de apă şi a vântului puternic mai mulţi copaci din localitate s-au prăbuşit. Pompierii au fost chemaţi în cinci locuri din oraş pentru a degaja arborii căzuţi, dar şi un paratrăsnet care s-a prăbuşit. Din fericire nu au fost victime.

Pe acelaşi subiect

A plouat zdravăn şi la Deva. Mai multe zone din oraş au fost inundate, inclusv parcarea unui mall. În imaginile filmate de amatori se vede cum o femeie este împinsă prin apă, într-un cărucior de cumpărături, pentru a ajunge la maşină. 

Alţi tineri au fost filmaţi cu încălţămintea în sacoşe şi pungi peste picioare, navigând prin bălţi.

- Săracii! Dar măcar încearcă!

Şi n-au fost singurele imagini care au stârnit râsul trecătorilor. Tot în Deva, un cetăţean a profitat de bălţile mari pentru a face o baie.

-Vai! Doamne! Doamne, trăi-ţi-ar neamul! 

Meteorologii atrag atenţia că ploile însemnate ar putea duce la inundaţii în zona râurilor şi a pârâurilor. Cel mai mare risc este semnalat în judeţul Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Străzi inundate, copaci căzuţi şi trafic blocat, după ce a plouat cu găleată în mai multe localităţi din ţară