Antena Meniu Search
x

Video Temperaturi record la sfârșit de toamnă. De când începe să se răcească vremea în România

Astăzi, sfârșitul de toamnă s-a simțit ca primăvara. În Capitală au fost 17 grade azi, aşa că oamenii au ieşit la plimbare, să se bucure de vremea bună. Mai ales că se schimbă foaia zilele următoare. Meteorologii spun că vine iarna. Numai bine pentru perioada vinului fiert și a târgurilor de Crăciun. 

de Redactia Observator

la 28.11.2021, 20:16

Vezi și

După câteva zile în care termometrele n-au arătat mai mult de zece grade, soarele de azi din Bucureşti i-a scos pe oameni din case. 

Localnic: Vremea se va schimba. Așa că ne bucurăm de ultimele raze de soare. 

Localnic: Eu mi-aș dori să fie până în martie așa și pe urmă să vină vara. 

Fericirea a fost in special a copiilor, care au scăpat de grija hainelor groase. Cine a vrut să vadă marea s-a bucurat de o vreme superbă. 

Pe acelaşi subiect

Andreea Filip, reporter Observator: Au fost temperaturi record pentru această perioadă la malul mării: 17-18 grade. Vântul nu bate, se resimte mai cald aici pe plajă. Mâine vor fi aceleași valori în termometre, iar de miercuri, temperaturile scad la jumătate. 

Reporter: Începutul de decembrie la mare, cum ți se pare? 

Turiști: Genial. E minunat. E cea mai bună perioadă să vii. E o zi minunată să te bagi în mare, deci e vremea. 

De altfel, azi au fost temperaturi mult mai mari decât ar fi fost normal în această perioadă. Nu mai ţine mult însă. Se răceşte treptat în zilele următoare, întâi în vest, centru şi nord, iar apoi în tot restul ţării. 

Dinu Mărășoiu, meteorolog ANM: La nivelul ţării vor fi temperaturi maxime ce se vor încadra între 6 şi 14 grade, iar minimele nopţii de 29 spre 30 noiembrie se vor situa între -4 si 5 grade. În data de 30 noiembrie, procesul de răcire continuă. 

Vremea la munte

Vremea la munte va fi excelentă pentru cei care vor să schieze. 

Dinu Mărășoiu, meteorolog ANM: La munte vor fi ninsori, iar pentru partea înaltă a Carpaţilor Orientali aşteptăm rafale ce vor depăşi 80-90 de km/ora. 

În munţii Bucegi, pe Vârful Omu, temperatura resimţită e deja de minus zece grade, iar zăpada care s-a depus într-un strat consistent a creat un peisaj de poveste. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Temperaturi record la sfârșit de toamnă. De când începe să se răcească vremea în România