Antena Meniu Search
x

Video Temperaturi sub limita înghețului în Harghita. Oamenii locului, obişnuiţi cu gerul: ''Avem două straturi de pantaloni, ghete, căciulă''

În judeţul Harghita e deja vreme de iarnă. Minus trei grade s-au înregistrat, ieri dimineaţă, la Miercurea Ciuc. Oamenii locului spun că sunt obişnuiţi cu gerul, dar speră că vor mai avea parte, totuşi, de câteva zile calde, până să se instaleze iarna de tot. 

de Redactia Observator

la 12.10.2022, 08:52

Vezi și

Suntem Miercurea Ciuc şi, dacă nu ne uităm în calendar, am putea crede că a venit iarna. Ieri dimineaţă temperaturile au scăzut sub limita îngheţului, iar peste zi s-a lăsat şi ceaţa. 

Lado Gabriella, tehnician meteorolog: Temperatura minimă înregistrată azi-dimineaţă la staţia meteo Miercurea Ciuc a fost de minus 2,7 grade. 

Din cauza ceţii, vizibilitatea în oraş a fost redusă. ISU Harghita a emis şi un cod galben de vremea rea, iar pe plante s-a depus un strat generos de brumă. 

Deşi sunt obişnuiţi cu frigul, locuitorii din Miercurea Ciuc tot au fost nevoiţi să pună pe ei mai multe straturi de haine. 

Pe acelaşi subiect

''Şi ceaţă şi brumă, e destul de frig.''

''Suntem îmbracate, avem două straturi de pantaloni pe noi, ghete, căciulă, pulovere mai multe, ce să facem?''

Chiar şi aşa, aceştia speră să mai prindă câteva zile călduroase, toamna aceasta. 

''Trebuie să vină, pentru că doar nu o sa fie numai zile reci. Să mai fie şi zile calde, nu?''

Temperatura resimțită în Miercurea Ciuc a fost  de minus 5 grade Celsius. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Temperaturi sub limita înghețului în Harghita. Oamenii locului, obişnuiţi cu gerul: ''Avem două straturi de pantaloni, ghete, căciulă''