Antena Meniu Search
x

Vremea 10 octombrie - 7 noiembrie 2022. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 10 octombrie - 7 noiembrie 2022. Potrivit specialiștilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă.

de Redactia Observator

la 07.10.2022, 11:37

Harta temperaturilor în Europa
Vremea 10 octombrie - 7 noiembrie 2022. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni - Observator

Potrivit prognozei ANM, în perioada următoare, regimul termic va fi caracterizat de valori ușor mai ridicate comparativ cu normalul acestui interval.

"Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în sud-vestul teritoriului și la munte, unde doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla cu intensificãri temporare în sudul Banatului, iar în prima parte a intervalului local în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud și în sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse 0 şi 11 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei, dar în zonele montane. Dimineaţa şi noaptea pe alocuri se va forma ceaţã", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Vremea 10 - 17 octombrie 2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice și nordice.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo 17 - 24 octombrie 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea estică a țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile nord- vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vremea 24 - 31 octombrie 2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo 31 octombrie - 7 noiembrie 2022

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în sud-vest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea 10 octombrie - 7 noiembrie 2022. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni