Antena Meniu Search
x

Galerie foto Val de frig în România, de mâine. Temperaturile ar urma să ajungă aproape de limita îngheţului

În următoarele zile, aproape toată ţara va fi cuprinsă de un val de frig. Practic, începând din această după-amiază. Iar de săptămâna viitoare, temperaturile ar urma să ajungă chiar aproape de limita îngheţului, avertizează specialiştii. 

de Redactia Observator

la 27.09.2021, 13:17

Astăzi, maximele se vor încadra între 16 grade Celsius în nordul Moldovei și 27 de grade prin sudul țării. Înnorări vor fi prin vest și sud-vest, dar ploile vor fi slabe. La noapte, în schimb, se mai înmulțesc norii și, prin vestul și sud-vesul, centru și sudul țării vor veni ceva averse însoțite de fenomene electrice, iar vântul va fi ceva mai intens. 

De mâine, vremea se va răci accentuat în mare parte din ţară. În sud temperaturile vor scădea cu 10 grade, comparativ cu ziua de astăzi. Astfel regimul termic va cuprinde valori între 13 şi 22 de grade, cu cele mai ridicate temperaturi în sudul extrem.

De săptămâna viitoare, se încălzește în toată țara

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 şi 13 grade, mai scãzute spre 0...2 grade în estul Transilvaniei, unde vor fi condiţii de brumã. Acest val de aer mai rece va persista până spre finalul săptămânii. O creştere a temperaturilor o vom resimţi pe parcursul săptămânii viitoare.

În Capitală, ne bucurăm de o maximă de 26 de grade Celsius. La noapte, în schimb, minima coboară până la 15 grade Celsius și sunt condiții să plouă slab, dar de mâine atmosfera va deveni închisă, vor fi cel mult 17 grade Celsius și va ploua slab.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Vremea » Val de frig în România, de mâine. Temperaturile ar urma să ajungă aproape de limita îngheţului