Antena Meniu Search
x

Video Vreme ca în mijloc de iulie, la începutul lui noiembrie. La Polul Frigului din România, Întorsura Buzăului, au fost 25° Celsius

În mai puţin de o lună vine iarna, dar astăzi am avut parte de o zi ca în mijloc de iulie, cu recorduri de temperatură în mai multe oraşe din ţară. A fost cea mai călduroasă zi de 5 noiembrie din ultimii 60 de ani, cu un maxim de 28 de grade la Călăraşi. 

de Redactia Observator

la 05.11.2021, 22:42

Vezi și

Primele zile din luna noiembrie bat record după record la temperaturi. Cel mai cald a fost la Călăraşi, 28 de grade, iar în alte oraşe, maximele au depăşit 27 de grade. Astăzi în Dobrogea au fost înregistrate temperaturi record de peste 27 de grade Celsius, duble față de normalul acestei perioade. Și pe plajă a fost cald, de altfel zilele viitoare vremea va fi la fel de frumoasă, cu valori peste media normală. La orele prânzului, turiştii s-au bucurat de câteva ore de soare la malul mării. Cei mai fericiţi au fost copiii, care au construit castele de nisip pe plaja goală, numai a lor. 

Vreme frumoasă chiar și în Întorsura Buzăului

A fost o zi cu maxime istorice chiar şi la Polul Frigului - Întorsura Buzăului, unde mercurul din termometre a urcat până la 25 de grade, la fel ca la Ploieşti. Este efectul valului de aer cald ce încă staţionează deasupra ţării noastre. Parcurile au fost pline la Ploieşti, ca într-o zi de vară. Iar unde nu a fost cald ca în iunie, a plouat ca vara. În judeţul Timiş, a plouat a turnat cu găleata cât pentru o jumătate de lună lună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vreme ca în mijloc de iulie, la începutul lui noiembrie. La Polul Frigului din România, Întorsura Buzăului, au fost 25° Celsius