Antena Meniu Search
x

Vreme deosebit de caldă la mijloc de iarnă. Temperaturile sunt și cu 10 grade peste normal

Trăim una dintre cele mai călduroase ierni din istorie. În doar 48 de ore, s-au înregistrat zeci de recorduri de temperatură. Avem în termometre şi cu peste 10 grade mai mult decât e normal. În sudul tării, oamenii nu au văzut iarna aceasta niciun fulg de zăpadă.

de Redactia Observator

la 26.01.2020, 23:20

Vezi și

Trăim una dintre cele mai călduroase ierni din istorie. În doar 48 de ore, s-au înregistrat zeci de recorduri de temperatură. Avem în termometre şi cu peste 10 grade mai mult decât e normal. În sudul tării, oamenii nu au văzut iarna aceasta niciun fulg de zăpadă. Iar la malul mării, turiştii reconstruiesc oamenii de zăpadă din. nisip. Unde sunt iernile de altădată? Mulţi români se întreabă asta, însă climatologii spun că trebuie să ne obişnuim. De la an la an, sunt schimbări radicale.

Luna lui Gerar pare că se încheie fără un fulg de zăpadă la malul mării. Aşa că turiştii improvizează. Omul de zăpadă, pe o astfel de vreme, e de fapt din. nisip.

În Oltenia este cea mai călduroasă iarnă din istoria datelor meteo. Duminică, în toată jumătatea sudică a ţării a fost vreme ca de aprilie. 15 grade au fost la amiază în Moldova Veche, Băile Herculane şi Calafat.

În 14 localităţi din ţară, sâmbătă a fost cea mai călduroasă zi de 25 ianuarie din istoria datelor meteo. Iar duminică, au fost înregistrate din nou peste zece recorduri.

De luni, temperaturile vor varia de la o zi la alta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Exact acum un an, sudul Moldovei, Muntenia, dar şi Dobrogea au înfruntat un fenomen meteo extrem.

O ploaie îngheţată a rupt cabluri de electricitate, copaci şi a transformat străzile în patinoare. O imagine cu mult diferită faţă de cea de astăzi, când trăim un episod de primăvară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Vremea » Vreme deosebit de caldă la mijloc de iarnă. Temperaturile sunt și cu 10 grade peste normal