Antena Meniu Search
x

Vreme de primăvară: Diferenţele de temperatură sunt chiar şi de 15 grade. Prognoza meteo în următoarele zile

Vreme de primăvară luni și marți în Capitală. A venit primăvara cu o lună mai devreme. Astăzi avem o maximă de 17 grade, dar în zilele următoare ne aşteptăm la 19-20 de grade Celsius. Vântul ne mai supără, avem în vigoare un cod galben de vânt, dar chiar şi aşa vremea este mult prea caldă pentru început de februarie.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 11:50

Vreme de primăvară: Diferenţele de temperatură sunt chiar şi de 15 grade. Prognoza meteo în următoarele zile
Vreme de primăvară: Diferenţele de temperatură sunt chiar şi de 15 grade. Prognoza meteo în următoarele zile - Profimedia

Vremea va continua să fie mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, în Bucureşti, în următoarele trei zile, cu valori termice maxime ce vor ajunge la 19 grade Celsius, potrivit prognozei meteo publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Vreme deosebit de caldă în Bucureşti, în următoarele trei zile

Luni, vremea va fi vântoasă, dar deosebit de caldă pentru această dată în Capitală. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va avea intensificări, în general cu viteze de 50-55 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 5-6 grade. Marți, vremea va fi frumoasă în Capitală și se va menține deosebit de caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 18-19 grade, iar cea minimă de 5-6 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de până la 50 km/h.

A venit primăvara în luna februarie. Două anotimpuri s-au schimbat în doar câteva zile

Pe acelaşi subiect

Meteorologii estimează că, în perioada 5 februarie, ora 10:00 - 6 februarie, ora 10:00, vântul va sufla cu viteze, în general, cu viteze de 50 - 55 km/h, dar regimul termic va fi deosebit de cald pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, în timp ce minima va oscila între 5 şi 6 grade.

De asemenea, în intervalul 6 februarie, ora 10:00 - 7 februarie, ora 10:00, în Capitală, vremea va fi frumoasă şi se va menţine deosebit de caldă pentru perioada din calendar. Maxima va fi de 18 - 19 grade, iar minimă de 5 - 6 grade. Cerul va fi mai mult senin, în timp ce vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de până la 50 km/h.

ANM a emis, luni, o nouă atenţionare Cod galben de vânt, valabilă de marţi dimineaţa de la ora 10:00, până miercuri la ora 10:00. Astfel, în intervalul menţionat, în nordul Crişanei, în Maramureş şi Dobrogea, în nord-estul şi estul Munteniei, în cea mai mare parte a Transilvaniei şi local în Moldova, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55 - 60 km/h.

La munte, vântul va avea viteze de 70 - 80 km/h, iar în zona înaltă a Carpaţilor Orientali rafalele vor fi de 90 - 100 km/h. Intensificări ale vântului, cu viteze de 45 - 50 km/h, vor fi marţi, local, şi în restul teritoriului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Vreme de primăvară: Diferenţele de temperatură sunt chiar şi de 15 grade. Prognoza meteo în următoarele zile