Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Meteorologii au anunţat că vremea bună se va menţine până la mijlocul lui octombrie

În câteva săptămâni, România a trecut prin toate anotimpurile. De la viscol în vârf de munte şi pomi înfloriţi în vestul ţării, astăzi localnicii şi turiştii s-au simţit ca vara, la piscinele din Băile Felix.

de Redactia Observator

la 06.10.2018 , 21:41

În câteva săptămâni, România a trecut prin toate anotimpurile. De la viscol în vârf de munte şi pomi înfloriţi în vestul ţării, astăzi localnicii şi turiştii s-au simţit ca vara, la piscinele din Băile Felix. Acolo au fost sute de oameni, bucuroşi că pot să se şi bronzeze. Vremea mai caldă decât în mod normal va rămâne cu noi şi săptămâna viitoare. 

În luna octombrie, la Băile Felix încă se mai poartă costumele de baie. Staţiunea arată ca în plin sezon estival. Astăzi au fost 24 de grade. Apa termală din bazine are între 37 şi 39 de grade. Aşa că aici, şi toamna e vreme de baie. 

Nu la fel se întâmplă pe litoral. Astăzi, turiştii nu s-au mai încumetat în valuri. În schimb, s-au plimbat desculţi pe plajă şi au făcut poze pe faleză. La mare, au fost 20 de grade. 

Vezi și

Şi pe munte, la aproape 2000 de metri a fost frumos. Acum două săptămâni, în schimb, pe Transfăgărăşan ningea şi era viscol.

Traversăm o lună neobişnuită, cu temperaturi mai mari şi cu 7 grade decât este normal, dar cu nopţi în care termometrele scad până la minus 3 grade în zona Transilvaniei. Nici nu plouă, lucru atipic pentru această perioadă. 

Şi în următoarele zile, ne vom bucura de temperaturi de mai în Capială. Vreme frumoasă va fi până la mijlocul lunii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Vremea » Meteorologii au anunţat că vremea bună se va menţine până la mijlocul lui octombrie