Antena Meniu Search
x

Vremea 10 noiembrie. Ploile revin în forță în aproape toată țara. Temperaturile continuă să fie ridicate pentru această perioadă

Vremea continuă să fie călduroasă pentru această perioadă, însă pe arii restrânse vor fi ploi slabe, care vor cuprinde încet cea mai mare parte a țării. Iată prognoza meteo pentru 10 noiembrie. 

de Redactia Observator

la 09.11.2022, 18:25

La noapte, cerul va fi variabil, iar local în Transilvania, în Moldova şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni, va fi ceaţã sau nebulozitate joasã stratiformã. În a doua parte a intervalului cerul se va înnora în nord-vestul teritoriului, unde izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor situa în general între 0 şi 9 grade.

Vremea 10 noiembrie în țară

Vremea va fi caldã pentru aceastã datã, iar pe parcursul zilei şi în general frumoasã, cu cer variabil. Nebulozitatea prezentã în prima parte a intervalului în regiunile nord-vestice va determina pe arii restrânse ploi slabe, apoi se va extinde şi va cuprinde cea mai mare parte a ţãrii, iar ploi se vor semnala în Transilvania, în Maramureş, în Moldova, local în Oltenia şi pe suprafeţe mai mici în Banat, Crişana şi Muntenia. La altitudini în general de peste 1800 m, trecãtor, vor fi şi precipitaţii slabe sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã, unde la rafalã se vor depãşi viteze de 55...60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade. Pe alocuri, mai ales la începutul zilei, va fi ceaţã. Presiunea atmosferică va fi în creştere.

Vremea 10 noiembrie în Capitală

Pe acelaşi subiect

La noapre, cerul va fi mai mult senin, iar în a doua parte a intervalului va creşte probabilitatea pentru ceaţã sau nebulozitate joasã stratiformã. Vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 3...6 grade.

Vremea se va menţine caldã. Pe parcursul zilei, în primele ore, vor fi condiţii pentru nori joşi sau ceaţã, apoi cerul va fi mai mult senin. Noaptea se va înnora treptat. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 18...19 grade, iar cea minimã de 7...8 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã spre 4 grade. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilã ziua, apoi va creşte.

Vremea 10 noiembrie la munte

Vremea va fi caldã pentru aceastã datã şi în general frumoasã pe parcursul zilei, cu cerul variabil. Seara şi noaptea nebulozitatea se va extinde treptat în toate masivele şi pe arii relativ extinse va ploua. La altitudini în general de peste 1800 m, trecãtor, vor fi şi precipitaţii slabe sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe creste, unde la rafalã se vor depãşi viteze de 55...60 km/h, în a doua parte a intervalului. Valorile termice diurne vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent, însã cele nocturne vor fi în scãdere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 10 noiembrie. Ploile revin în forță în aproape toată țara. Temperaturile continuă să fie ridicate pentru această perioadă