Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 10 septembrie 2021. Meteorologii români anunță o vreme frumoasă în toată țara

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 10 septembrie 2021. Vremea va fi frumoasă, cu temperaturi ce se vor încadra între 22 și 28 de grade Celsius.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 09.09.2021, 15:47

În noaptea de joi spre vineri vremea va fi răcoroasă, iar temperaturile minime se vor situa între 6 și 16 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până spre 0 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral, până la 18 grade. Cerul va fi variabil în regiunile sudice și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral și pe crestele Munților Banatului. Vor fi condiții de ceață în nord și în centru, cu precădere pe văi și în depresiuni.

Vremea vineri 10 septembrie 2021

Vremea va fi frumoasă, cu un regim termic apropiat de cel specific datei. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până spre 1 grad, dar și ușor mai ridicate pe litoral, până spre 17...18 grade. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral și în Munții Banatului. Izolat, dimineața și noaptea, în nord și în centru vor fi condiții de ceață, cu precădere pe văi și în depresiuni.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 12...13 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 8 grade.

Vremea pe litoral

Vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza si noaptea. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări trecătoare după-amiaza. Temperaturile maxime se vor situa între 22 și 24 de grade, iar cele minime între 15 și 18 grade. Noaptea, vor fi condiții de ceață. Temperatura apei mării va fi de 19...21 de grade.

Vremea la munte

Vremea va fi frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Munții Banatului. Izolat, pe văi și în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 10 septembrie 2021. Meteorologii români anunță o vreme frumoasă în toată țara