Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 11 aprilie 2021. Se încălzește afară, temperaturi maxime de 20 de grade Celsius pe final de weekend

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 11 aprilie. Vremea va fi frumoasă și se va încălzi afară, finalul săptămânii aducând temperaturi maxime de 20 de grade Celsius.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 10.04.2021, 16:43

prognoza meteo 11 aprilie
Vremea, duminică, 11 aprilie 2021 - Shutterstock
  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

În noaptea de sâmbătă spre duminică va fi rece, în cea mai mare parte a țării, iar local în centru, sud și est se va produce brumă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre -7 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest spre 7...8 grade. Cerul va fi variabil în regiunile vestice și mai mult senin în rest. Vântul va sufla în general slab. Cu totul izolat, îndeosebi în Transilvania se va semnala ceață.

Vremea duminică 11 aprilie 2021

Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, cu excepția regiunilor vestice unde spre seară și noaptea se va înnora temporar și, izolat vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre -6 grade, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest. Spre sfârșitul intervalului, pe arii restrânse în Transilvania, Moldova, Muntenia și dealurile Olteniei, se va semnala brumă. Izolat vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 2...3 grade, mai scăzută în zona periurbană spre 0 grade, unde vor mai fi condiții de brumă.

Vremea la munte

Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, însă va fi încă rece, dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zona Carpaților Occidentali și nordul Carpaților Orientali, unde seara și noaptea vor fi înnorări temporare, însă doar în zona Munților Apuseni, izolat vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în masivele din sud-vestul țării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Vremea » Vremea 11 aprilie 2021. Se încălzește afară, temperaturi maxime de 20 de grade Celsius pe final de weekend