Antena Meniu Search
x

Vremea 11 noiembrie. Temperaturile încep să scadă în aproape toată ţara. Nu scăpăm de ploi, la munte posibil ninsori

Vremea începe să se răcească în cea mai mare parte a ţării şi va ploua local. La munte, va fi lapoviţă şi ninsoare. Iată prognoza meteo pentru 11 noiembrie. 

de Redactia Observator

la 10.11.2022, 15:44

La noapte, cerul va fi mai mult noros şi va ploua local în sudul, centrul şi nord-estul ţării şi pe spaţii mici în rest. La altitudini de peste 1500 m, trecãtor, vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special în zona montanã înaltã a Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, unde la rafalã se vor depãşi viteze de 50...60 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 şi 10 grade. Pe arii restrânse va fi ceaţã.

Vremea 11 noiembrie în ţară

Vremea se va rãci în sudul şi estul ţãrii, unde cerul va fi mai mult noros şi local va ploua. În celelalte regiuni valorile termice vor scãdea uşor, înnorãrile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala doar izolat, în prima parte a intervalului. La altitudini de peste 1800 m vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã a Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, iar pe parcursul zilei, pe alocuri şi la viteze mai mici şi în Moldova, Muntenia şi Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 grade în estul Transilvaniei şi 11 grade pe litoral. Dimineaţa şi mai ales noaptea, pe suprafeţe mici va fi ceaţã.

Vremea 11 noiembrie în Capitală

Pe acelaşi subiect

La noapte, cerul va avea înnorãri şi va ploua, cu o probabilitate mai mare în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 5...8 grade. Vor fi condiţii de ceaţã.

Vremea se va rãci, cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare pe parcursul zilei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimã va fi de 6...9 grade.

Vremea 11 noiembrie la munte

Cerul va avea înnorãri şi va ploua local în masivele sudice şi izolat în rest. La altitudini de peste 1800 m vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã a Carpaţilor Meridionali şi de Curburã. Valorile termice vor fi în scãdere faţã de intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Vremea 11 noiembrie. Temperaturile încep să scadă în aproape toată ţara. Nu scăpăm de ploi, la munte posibil ninsori