Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Vremea 14 decembrie 2021. Temperaturile maxime nu vor depăși 7 grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 14 decembrie 2021.

de Redactia Observator

la 13.12.2021 , 16:11

În noaptea de luni spre marți cerul va fi noros, iar trecător și pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie în sud și sud-est și predominant ninsori în rest. La munte va ninge. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea și în estul Munteniei. Temperaturile minime, în scădere față de noaptea precedentă, vor fi cuprinse între -4 și 5 grade. Pe areale mici vor fi condiții de ceață.

Cum va fi vremea marți 14 decembrie 2021

Vremea va fi în general închisă, iar trecător și pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe. Acestea vor fi mai ales sub formă de ploaie în sud și sud-est, predominant ninsori în nord-est și mixte în rest. La munte va ninge. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Moldova, jumătatea estică a Munteniei și Dobrogea, dar în special în zona înaltă a Carpaților Meridionali și pe litoral, unde - mai ales noaptea - rafalele vor depăși 50...55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 7 grade, iar cele minime, în general, între -4 și 2 grade. Noaptea, pe alocuri se va forma ceață.

Articolul continuă după reclamă

Prognoza meteo București 

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi în general închisă și vor mai fi condiții ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4...6 grade, iar cea minimă în jurul valorii de 1 grad.

Vremea la munte

Vremea va fi în general închisă, iar trecător și pe arii relativ restrânse va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, în special în zona înaltă a Carpaților Meridionali, unde - mai ales noaptea - rafalele vor depăși 50...55 km/h. Valorile termice vor fi în ușoară scădere.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a Europei și pe arii restrânse vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Cantități de apă mai însemnate vor fi în estul Peninsulei Balcanice, vestul Peninsulei Scandinavice și nordul extrem al Arhipelagului Britanic. Excepție vor face numai Peninsula Iberică și Italică, unde cerul va fi variabil și doar izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări în extremitatea nord-vestică, sudică și de sud-est a continentului și în zonele învecinate Mării Baltice. Temperaturile nu se vor modifica semnificativ față de ziua precedentă. În zonele joase de relief, pe suprafețe mici va fi ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Vremea » Vremea 14 decembrie 2021. Temperaturile maxime nu vor depăși 7 grade Celsius