Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Vremea de mâine 15 octombrie 2024. Zonele în care temperaturile scad brusc

Vremea se va răci în vest, centru şi nord, dar în celelalte zone valorile termice vor fi în creştere faţă de intervalul anterior. Cerul va fi variabil şi izolat va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în special la altitudini mari, unde la rafală se vor atinge viteze în general de 70...80 km/h, dar pe arii restrânse şi în Oltenia, sudul Transilvaniei şi nordul Moldovei, rafalele fiind de până la 40...45 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 şi 24 de grade. Dimineaţa izolat va fi ceaţă.

de Redactia Observator

la 14.10.2024 , 15:35

Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată în nord şi parţial în centru, dar şi uşor mai caldă în restul ţării. Vor fi înnorări şi va ploua, în general slab cantitativ, în Maramureş, local în Transilvania, Moldova şi la munte şi pe areale mici în Dobrogea.

În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar ploi slabe se vor semnala cu totul izolat. La altitudini în general de peste 1500 m, trecător vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua la munte, în special în masivele vestice, iar noaptea în sud-estul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor situa între 10 şi 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 12 grade. Pe alocuri se va forma ceaţă.

Articolul continuă după reclamă

Prognoza meteo București și Cluj-Napoca

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea când va creşte probabilitatea să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20...22 de grade, iar cea minimă de 7...9 grade. În Cluj-Napoca vor fi cel mult 13 grade Celsius și va ploua.

Vremea la munte

Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea când va creşte probabilitatea să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20...22 de grade, iar cea minimă de 7...9 grade.

Cum va fi vremea în Europa

În sud-vestul, vestul, nord-estul, estul şi în partea central-estică a Europei, cerul va avea înnorări şi se vor semnala ploi. Ploile vor fi şi sub formă de aversă cu descărcări electrice. În extremitatea de nord a continentului precum şi în partea de nord-est vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Izolat se vor acumula cantităţi însemnate de apă.

În restul continentului va predomina vremea frumoasă, iar astfel de fenomene vor fi pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări mai ales în Arhipelagul Britanic şi în Peninsula Iberică. Temperaturile nu se vor modifica semnificativ faţă de ziua precedentă. În orele dimineţii, în zonele joase de relief va fi posibilă formarea ceţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Vremea » Vremea de mâine 15 octombrie 2024. Zonele în care temperaturile scad brusc