Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 17 decembrie 2021. Atmosferă închisă, cu vânt, lapoviță și ploi | Minimele coboară la -5° Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 17 decembrie 2021.

de Redactia Observator

la 16.12.2021, 15:40

Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații în centrul, estul și sud-estul țării și pe arii mai restrânse în rest. În Transilvania treptat vor predomina ninsorile, în Oltenia și Muntenia vor fi precipitații mixte, iar în rest mai ales ploi. La munte va ninge. Pe suprafețe mici vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Dobrogea, Moldova, dar și în Carpații Meridionali și de Curbură, unde la altitudini mari rafalele vor depăși 85...95 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită. Temperaturile minime se vor încadra între -3 și 4 grade.  Pe alocuri vor fi condiții de ceață.

Cum va fi vremea vineri 17 decembrie 2021

Vremea va fi în general închisă în zonele de deal și de munte, unde se vor semnala precipitații mai ales sub formă de ninsoare. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar precipitațiile mixte și pe arii restrânse. Vântul va avea local intensificări, cu precădere în est, sud-est și sud-vest, dar mai ales pe crestele Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși 70...80 km/h viscolind ninsoarea. Pe alocuri se va depune polei. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 9 grade, iar cele minime, mai scăzute decât în nopțile precedente în toată țara, vor fi cuprinse între -5 și 2 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Cerul va fi temporar noros și trecător vor fi condiții pentru precipitații slabe, sub formă de ploaie ziua și mixte noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6...7 grade, iar cea minimă în jur de -1 grad. În partea a doua a intervalului vor fi condiții de polei.

Vremea la munte

Vremea va fi în general închisă și temporar va ninge. Vântul va avea local intensificări, cu precădere pe crestele Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși 70...80 km/h viscolind ninsoarea. Valorile termice vor fi mai scăzute decât în intervalul anterior.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări și, pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare în partea de nord a continentului precum și în cea de răsărit. Local se vor acumula cantități mai însemnate. În restul continentului vor fi în general precipitații sub formă de ploaie și pe arii mai restrânse. Vântul va avea intensificări îndeosebi în nordul, centrul și sudul Europei, local în vest și izolat în rest. Temperaturile vor coborî ușor față de intervalul precedent în partea de răsărit, iar în rest nu vor avea variații semnificative. Izolat la începutul și sfârșitul intervalului se va semnala ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 17 decembrie 2021. Atmosferă închisă, cu vânt, lapoviță și ploi | Minimele coboară la -5° Celsius