Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 17 iunie 2022. Revin furtunile în mare parte a țării

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 17 iunie 2022.

de Redactia Observator

la 16.06.2022, 15:50

Manifestările de instabilitate atmosferică se vor extinde treptat, astfel că se vor semnala în cea mai mare parte a țării, cu o probabilitate mai mare în zonele montane și deluroase, precum și în centru, sud și est și se vor intensifica, îndeosebi după-amiaza și seara. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 25...40 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 30 de grade, iar cele minime între 9 și 18 grade.

Prognoza meteo București

Gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere din orele după-amiezii și vor fi perioade cu averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil vijelii și grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15...17 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Manifestările de instabilitate atmosferică se vor extinde treptat, astfel că se vor semnala în cea mai mare parte a zonei montane și se vor intensifica, îndeosebi după-amiaza și seara. Vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 25...40 l/mp. Regimul termic va avea valori comparabile cu cele din ziua precedentă.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă ziua, apoi va deveni în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporare în cea de-a doua parte a intervalului când, trecător vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 de grade, iar cele minime vor fi de 17...18 grade. Temperatura apei mării va avea valori de 21...23 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 17 iunie 2022. Revin furtunile în mare parte a țării