Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 18 iunie 2022. Temperaturi maxime de 29 de grade Celsius, dar și ploi cu descărcări electrice

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 18 iunie 2022.

de Redactia Observator

la 17.06.2022, 15:27

Vremea va fi ușor instabilă, iar regimul termic caracterizat de valori apropiate de cele normale perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în prima parte a intervalului, când pe arii în general restrânse în regiunile sudice și sud-estice, precum și în zona Carpaților Meridionali, iar cu totul izolat și în cele centrale vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în est, în sud-vest și la munte, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 19 grade, mai scăzute în depresiuni spre 5 grade.

Prognoza meteo București

Vremea va fi ușor instabilă, dar normală sub aspect termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special după-amiaza și seara când vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă de 14...15 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, cu precădere în orele după-amiezii  în Carpaților Meridionali, unde pe arii în general restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua pe crestele montane. Regimul termic nu va avea variații față de ziua anterioară.

Vremea pe litoral

Vremea se va răcori ușor, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare ziua. În primele ore, trecător, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 25 de grade, iar cele minime între 17 și 19 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 22 și 24 de grade

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Vremea » Vremea 18 iunie 2022. Temperaturi maxime de 29 de grade Celsius, dar și ploi cu descărcări electrice