Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 18 octombrie 2022. O zi de toamnă frumoasă și caldă, cu temperaturi maxime de 24 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 18 octombrie 2022.

de Redactia Observator

la 17.10.2022, 15:34

Vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului în nordul și nord-vestul țării, unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 17 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în dealurile subcarpatice din Moldova, iar cele minime vor fi cuprinse  între -1 și 11 grade. Dimineața și noaptea, local în Transilvania și pe arii mai restrânse în rest, se va semnala ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va fi frumoasă și în continuare caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin ziua și în prima parte a nopții, apoi se va înnora, dar probabilitatea pentru ploi slabe va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă de 7...9 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului în masivele nordice, unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative față de ziua anterioară.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, pe arii relativ extinse, în nordul și nord-estul continentului precum și în partea central-nordică se vor semnala ploi. În zonele montane aferente, îndeosebi în Munții Scandinaviei vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. În rest cerul va fi variabil și va ploua doar pe alocuri. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele învecinate bazinului Mării Baltice, în Peninsula Iberică și în extremitatea sud-estică a continentului, local în rest. Temperaturile vor crește ușor față de ziua precedentă în zonele vestice și sud-vestice, în timp ce în partea centrală vor coborî, dar în rest nu vor fi variații semnificative față de intervalul anterior. În zonele joase, mai ales la începutul și finalul intervalului se va forma ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 18 octombrie 2022. O zi de toamnă frumoasă și caldă, cu temperaturi maxime de 24 de grade Celsius