Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 2 noiembrie 2022. Va fi deosebit de cald în mare parte a țării, cu temperaturi maxime de 28 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 2 noiembrie 2022.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 15:26

peisaj de toamnă în Transilvania
Vremea 2 noiembrie 2022. Va fi deosebit de cald în mare parte a țării, cu temperaturi maxime de 28 de grade Celsius - Shutterstock (arhivă)

Vremea va fi caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, iar în sud, sud-est și local în est deosebit de caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12...14 grade în Crișana și nordul Transilvaniei și 27...28 de grade în Oltenia și Muntenia, iar cele minime în general între 4 și 12 grade. În regiunile intracarpatice nebulozitatea va fi în general persistentă și pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe sau burniță, iar mai ales în prima parte a zilei și noaptea se va forma ceață. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, chiar mai mult senin pe parcursul zilei în sud, iar unele înnorări și izolat ploi slabe vor fi mai ales seara și noaptea în Moldova și posibil în estul Munteniei și în Dobrogea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar ziua pe arii restrânse în sud-vest și nord-est.

Prognoza meteo București

Vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin pe parcursul zilei și variabil noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25...27 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi caldă pentru această perioadă îndeosebi în zona Carpaților Meridionali. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în Carpații Orientali unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Valorile termice vor fi în creștere ușoară față de ziua precedentă.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări și local vor fi precipitații sub formă de ploaie în nord-vestul și nordul Europei și precipitații mixte în zonele montane aferente precum și în extremitatea de nord-est a continentului. Cantități de apă mai însemnate vor fi posibile pe alocuri în Arhipelagului Britanic și sudul Peninsulei Scandinave. În restul continentului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile pe arii mai restrânse. În zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi în zonele vestice și nord-vestice și izolat în rest. Temperaturile vor marca o scădere față de ziua precedentă în zonele centrale și central-nordice, iar în rest, nu se vor modifica semnificativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 2 noiembrie 2022. Va fi deosebit de cald în mare parte a țării, cu temperaturi maxime de 28 de grade Celsius