Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 20 iunie 2022. Temperaturi de 34 de grade Celsius în Câmpia de Vest

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 20 iunie 2022.

de Redactia Observator

la 19.06.2022, 15:42

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în sudul teritoriului, unde cu totul izolat se vor semnala ploi slabe, de scurtă durată. Spre sfârșitul intervalului, în extremitatea de vest și nord-vest, va crește probabilitatea pentru fenomene specifice instabilității atmosferice, respectiv nebulozitate accentuată, averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări noaptea în zona montană înaltă, dar mai ales, de scurtă durată, asociat ploilor. Temperaturile maxime se vor situa de la 23...25 de grade pe litoral, până în jurul a 34 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime, în general, între 10 și 20 de grade.

Prognoza meteo București

Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 14...17 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în Carpații Meridionali, unde izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată. Spre sfârșitul intervalului, nebulozitatea se va accentua în Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali, unde probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi ridicată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări noaptea pe creste, dar mai ales asociat ploilor.

Vremea pe litoral

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil la senin în timpul zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 de grade, iar cele minime între 17 și 19 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 21 și 23 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea 20 iunie 2022. Temperaturi de 34 de grade Celsius în Câmpia de Vest