Antena Meniu Search
x

Vremea 20 octombrie - 16 noiembrie. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 20 octombrie - 16 noiembrie 2020. Meteorologii anunță că temperaturi ușor mai ridicate decât normalul perioadei, în toată țara.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.10.2020, 16:39

Vremea 20 octombrie - 16 noiembrie
Vremea 20 octombrie - 16 noiembrie. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni - istockphoto.com / imagine ilustrativă
  • ANM a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni.
  • Meteorologii anunță vreme frumoasă în toată țara. pe toată perioada de prognoză.

Cantităţile de precipitaţii vor fi, în general, deficitare, conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie emisă pentru următoarele patru săptămâni.

Prognoza meteo 20 – 26 octombrie 2020

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări, posibil ușor mai ridicate în extremitatea estică a teritoriului.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.

Vremea 26 octombrie – 2 noiembrie 2020

Tmperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în nordul extrem, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, cu posibilitatea unui excedent local, în sud-vest.

Prognoza meteo 2 – 9 noiembrie 2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile, potrivit ANM.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general deficitar în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 9 – 16 noiembrie 2020

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile, cu posibilitatea unui deficit local în regiunile nord-estice.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea 20 octombrie - 16 noiembrie. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni