Antena Meniu Search
x

Vremea 21 decembrie. Prognoza meteo anunță creșterea temperaturilor

Vremea pe 21 decembrie vine cu temperaturi mai mari față de zilele precedente, însă, în continuare, va fi frig. Prognoza meteo anunță în zonele de munte și în nordul țării precipitații, care se vor extinde în weekend. În București, vineri, maxima va fi de minus 1 grad.

Vremea pe 21 decembrie vine cu temperaturi mai mari față de zilele precedente, însă, în continuare, va fi frig. Prognoza meteo anunță în zonele de munte și în nordul țării precipitații, care se vor extinde în weekend. În București, vineri, maxima va fi de minus 1 grad.

Noaptea de joi spre vineri: Vremea va continua să fie rece, izolat geroasă, cu precădere în sud-estul Transilvaniei. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -12 şi -2 grade. Se va menţine nebulozitate de tip stratiform în zona joasă de relief din sudul şi estul ţării, pe suprafeţe mici cu ceaţă şi chiciură, iar trecător fulguieli. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări în vest şi nord-vest, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii mixte şi depuneri de polei.

Vremea 21 decembrie în țară

Vineri, valorile termice vor marca o uşoară creştere, care se va resimţi în special în zonele deluroase, unde cerul va fi variabil, dar mai puţin în regiunile joase, cu precădere din sud şi est, în condiţii de nebulozitate persistentă şi local cu ceaţă. Prognoza meteo estimează că temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -3 şi 7 grade, iar cele minime între -8 şi 0 grade, uşor mai ridicate în vest.

Pe acelaşi subiect

În vestul, nordul şi centrul ţării vor fi înnorări şi mai ales noaptea se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi trecător ninsoare. La munte vor fi precipitaţii mixte, iar pe creste mai ales ninsori. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, local viscolind sau spulberând zăpada, iar în a doua parte a intervalului vor fi unele intensificări şi în regiunile vestice. Presiunea atmosferica va scădea dinspre nord-vest, dar la valori relativ înalte - de regim baric anticiclonic.

Harta de la ANM cu vremea pe 21 decembrie

Prognoza meteo în București pe 21 decembrie

Conform ANM, vremea va fi în continuare rece în Capitală. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de -6...-5 grade. Cerul va fi mai mult noros, vântul va sufla în general slab şi se va semnala ceaţă asociată cu chiciură. Presiunea atmosferica va scădea uşor, însă la o valoare puţin mai mare decât cea normală.

Cum va fi vineri la munte

Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent şi se vor situa în jurul celor normale. Cerul va avea înnorări, mai ales noaptea, când vor fi precipitaţii mixte, slabe, cu precădere în Carpaţii Occidentali şi jumătatea de nord a celor Orientali. Izolat vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în special pe creste, local viscolind sau spulberând zăpada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Vremea » Vremea 21 decembrie. Prognoza meteo anunță creșterea temperaturilor