Antena Meniu Search
x

Vremea 21 februarie. Temperaturi în uşoară creştere. Prognoza meteo pentru Capitală

În noaptea de sâmbătă spre duminică, cerul va fi variabil, mai mult noros în zonele joase de relief din sudul ţării şi local în est şi în centru, unde izolat vor fi fulguieli, burniţă şi polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -9 şi 0 grade. Pe alocuri se va forma ceaţă.

de Monica Palade

la 20.02.2021, 15:16

Vremea 21 februarie. Temperaturi în uşoară creştere. Prognoza meteo pentru Capitală - iStock/Getty Images

Vremea 21 februarie în ţară

Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în prima parte a zilei şi în a doua parte a nopţii în zonele joase de relief din sud şi parţial în est şi în centru, unde, izolat, vor fi condiţii de burniţă.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 grade în estul Transilvaniei şi 4 grade în Dealurile de Vest. Local va fi ceaţă, mai ales dimineaţa şi noaptea şi în special în regiunile extracarpatice şi în depresiuni. Presiunea atmosferică va scădea uşor dinspre nord, însă tot la valori înalte - de regim anticiclonic.

Vremea 21 februarie în Capitală

La noapte, cerul va fi mai mult noros şi vor fi condiţii de ceaţ[. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minim[ se va situa în jurul valorii de -1 grad. 

Duminică, cerul va fi variabil, mai mult noros în prima parte a zilei şi spre sfârşitul nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât în ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -2...-1 grad, mai scăzută în zona preorăşenească spre -4 grade.

Dimineaţa, dar mai ales noaptea, se va semnala ceaţă. Presiunea atmosferică va scădea usor, astfel rămânând superioară celei normale.

Vremea 21 februarie la munte

Vremea va fi predominant frumoasă şi în încălzire, cu valori pozitive de temperatură pe parcursul zilei în majoritatea masivelor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Pe văi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea, se va forma ceaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 21 februarie. Temperaturi în uşoară creştere. Prognoza meteo pentru Capitală