Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 21 septembrie 2021. Rece în cea mai mare parte a țării | Temperaturi minime de -1° Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 21 septembrie 2021. Temperaturile scad, astfel încât vremea va deveni rece în cea mai mare parte a țării.

de Redactia Observator

la 20.09.2021, 15:38

În noaptea de luni spre marți cerul va fi mai mult noros în sud-estul țării, unde local vor fi averse și posibil descărcări electrice, iar izolat, cu precădere în Dobrogea, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp. În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala doar pe alocuri, în special la munte. La altitudini de peste 1500 m, în Carpații Orientali, vor fi condiții pentru ninsori slabe. Vântul va sufla moderat în sudul, centrul și estul teritoriului, cu viteze mai mari pe litoral, în deltă și pe crestele montane (rafale de peste 60...70 km/h). Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 3 și 15 grade. Izolat se va forma ceață.

Vremea 21 septembrie 2021

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 21 septembrie 2021

Observator

Vremea marți 21 septembrie 2021

Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior în sud și sud-est, astfel încât vremea va deveni rece în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea temporar înnorări și va ploua ziua, izolat, cu precădere în jumătatea sudică, iar noaptea, local, mai ales în nord-vestul teritoriului. La altitudini mari vor fi posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai scăzute, spre -1 grad, în estul Transilvaniei, unde se va produce brumă. Dimineața și noaptea pe suprafețe mici se va forma ceață.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo București

Valorile termice vor scădea semnificativ față de intervalul anterior, astfel încât vremea va deveni rece pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 7...9 grade. Cerul va avea temporar înnorări și doar cu totul trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea 21 septembrie 2021

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 21 septembrie 2021

Observator

Vremea pe litoral

Valorile termice vor scădea, astfel că vremea va deveni rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului, când, mai sunt posibile ploi slabe. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare ziua (rafale, în general de 45 - 55 km/h), apoi va slăbi în intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 17 grade, iar cele minimevor fi de 10...11 grade. Temperatura apei mării va avea valori de 17...19 grade.

Vremea 21 septembrie 2021

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 21 septembrie 2021

Observator

Vremea la munte

Vremea va fi rece pentru această perioadă. Cerul va avea temporar înnorări și va ploua ziua, izolat, cu precădere în masivele sudice, iar noaptea, local, mai ales în cele nord-vestice. La altitudini mari vor fi posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea unele intensificări, în special pe creste.

Vremea 21 septembrie 2021

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 21 septembrie 2021

Observator

sursa: ANM

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Vremea » Vremea 21 septembrie 2021. Rece în cea mai mare parte a țării | Temperaturi minime de -1° Celsius