Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo 20 septembrie - 18 octombrie. Urmează o perioadă cu temperaturi în scădere și ploi în aproape toată țara

Meteorologii spun că în partea a doua a lunii septembrie și în primele săptămâni din octombrie vremea va fi schimbătoare. În prima parte a intervalului, se va răci accentuat și va ploua în cea mai mare parte a țării. Apoi, temperaturile vor reveni la valorile normale din această perioadă.

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 09:38

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

În săptămâna 20 septembrie-27 septembrie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cel mai mult temperaturile vor coborî în regiunile nord-vestice și nord-estice.

În ceea ce privește cantitățile de precipitații, va ploua mai mult în regiunile sudice și sud-estice, iar în restul țării vor fi cantități normale pentru acest interval.

În săptămâna 27 septembrie-4 octombrie, temperatura medie a aerului va avea valori normale în toată țara. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare pentru această perioadă, în special în sud-vestul țării.

Temperaturi ridicate la începutul lunii octombrie

În săptămâna 4 octombrie-11 octombrie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate de cele normale pentru acest interval, mai ales în regiunile sud-vestice. De asemenea, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

În săptămâna 11 octombrie- 18 octombrie valorile termice și cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Prognoza meteo 20 septembrie - 18 octombrie. Urmează o perioadă cu temperaturi în scădere și ploi în aproape toată țara