Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 23 octombrie 2021. Se răcește în toată țara, temperaturi între -3° și 18° Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 23 octombrie 2021. Vremea se va răci în toate regiunile țării.

de Redactia Observator

la 22.10.2021, 16:25

În noaptea de vineri spre sâmbătă cerul va avea înnorări și temporar va ploua local în regiunile vestice, pe arii restrânse în cele centrale și izolat în restul zonelor. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, în special ale Carpaților Orientali. Temperaturile minime se vor situa între 5 și 14 grade.

Vremea sâmbătă 23 octombrie 2021

Vremea se va răci în toate regiunile, astfel că regimul termic va fi caracterizat de valori, în marea lor majoritate, apropiate de cele normale datei. Cerul va fi variabil în nord-vest, centru și în nord, iar în rest înnorările vor persista. Va ploua, în sud-est și pe suprafețe mici în rest, iar la munte, la altitudini mari în a doua parte a intervalului, izolat vor fi precipitații mixte. Pe arii restrânse, în sud-est cantitățile de apă vor depăși 10...15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare în zona montană, în special pe creste, iar noaptea și în zona litoralului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 și 18 grade, iar cele minime între -3 și 11 grade, mai ridicate pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea se va răci față de intervalul anterior.  Cerul va fi noros, iar temporar, începând din orele serii va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18...19 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 9 grade.

Vremea la munte

Vremea se va răci. Cerul va fi variabil, cu înnorări în general persistente în zona Carpaților Meridionali, unde local și temporar va ploua, iar la altitudini mari, trecător, noaptea se vor semnala precipitații mixte. Vântul va avea intensificări temporare, viteze mai mari urmând a se înregistra pe creste.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări și local vor fi precipitații sub formă de ploaie în partea sudică și central-sud-estică a Europei și în extremitatea de nord-vest și ploaie, dar trecător și lapoviță și ninsoare în nord-est. În restul continentului, cerul va fi variabil și doar pe suprafețe mici va ploua slab.

Vântul va avea intensificări în jumătatea nordică a Europei și în zonele învecinate vestului Mării Mediterane, cu viteze ce vor depăși izolat 60...70 km/h. Temperaturile vor marca o scădere față de ziua precedentă în regiunile estice, central-estice și de nord-est, iar în rest, nu se vor modifica semnificativ. În zonele joase de relief, dimineața izolat va fi ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 23 octombrie 2021. Se răcește în toată țara, temperaturi între -3° și 18° Celsius