Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 24 ianuarie 2023. Se răcește în toată țara, iar temperaturile minime coboară până la -8 grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 24 ianuarie 2023.

de Redactia Observator

la 23.01.2023, 15:27

Vremea se va răci, iar valorile termice se vor apropia de cele specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-vest, sud și est, iar noaptea și în vest, regiuni în care pe alocuri vor fi precipitații slabe sub formă de lapoviță, ninsoare și trecător, mai ales în prima parte a intervalului, și ploi sau burniță. Pe arii restrânse se va forma polei, cu precădere în sud-est și sud. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Muntenia, Oltenia și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 10 grade, iar cele minime între -8 și 1 grad.

Prognoza meteo București

Vremea va fi închisă. Trecător vor fi condiții de burniță, iar noaptea de fulguieli. Vântul va sufla moderat ziua (viteze de până la 30...35 km/h) și slab noaptea. Temperatura maximă, normală pentru această dată, va atinge valori de 2...3 grade, iar minima va fi în continuare mai ridicată decât în mod normal și va fi de 0...1 grad, mai scăzută în zona preorășenească spre -2 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Cerul va fi variabil, cu înnorări în masivele din sud-vestul țării, unde pe alocuri, cu precădere în prima parte a zilei vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, iar în Carpații Meridionali și în Carpații Orientali, trecător vor fi fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul precedent.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a Europei. Vor fi precipitații sub formă de ploaie în zona bazinului vestic al Mării Mediterane și ploaie, lapoviță și ninsoare în nordul Peninsulei Balcanice. În restul continentului, precipitațiile se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări, local în regiunile nordice și de sud-vest și izolat în rest. Temperaturile vor marca o creștere față de ziua precedentă în nordul Europei și o scădere în sud-est. În zonele joase de relief, izolat va fi ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea 24 ianuarie 2023. Se răcește în toată țara, iar temperaturile minime coboară până la -8 grade Celsius