Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 24 septembrie 2022. Va fi mai rece decât în mod obișnuit. Temperaturi între 3 și 23 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 24 septembrie 2022.

de Redactia Observator

la 23.09.2022, 15:20

Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua când pe spații mici vor fi ploi slabe, în nordul, nord-estul și centrul teritoriului. La munte, la altitudini mari, izolat vor mai fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, mai scăzute, până în jurul a 0 grade în depresiunile intramontane, unde vor fi condiții de brumă,. Izolat se va forma ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va fi rece pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 8...9 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 5 grade.

Vremea la munte

Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, când pe spații mici vor fi ploi slabe, iar la altitudini mari, trecător precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 20 de grade, iar cele minime între 10 și 13 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 15 și 17 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 24 septembrie 2022. Va fi mai rece decât în mod obișnuit. Temperaturi între 3 și 23 de grade Celsius