Antena Meniu Search
x

Vremea 25 noiembrie. Va ploua în cea mai mare parte a țării. În sud, temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei

Temperaturile vor fi apropiate de normele caracteristice perioadei, dar mai ridicate în zona de sud. Va ploua în cea mai mare parte a țării, însă se va transforma în lapoviță în Transilvania şi Moldova. La munte va ninge. Iată prognoza meteo pentru 25 noiembrie. 

de Redactia Observator

la 24.11.2022, 15:32

La noapte, cerul va avea înnorãri, iar temporar se vor semnala precipitaţii slabe local în nordul, nord-estul şi centrul ţãrii şi izolat în rest. Acestea vor fi sub formã de ploaie, mixte în nordul Moldovei şi trecãtor în Transilvania, iar pe crestele montane mai ales ninsori. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali, iar la viteze mai mici şi pe arii restrânse şi în extremitatea de sud-vest şi sud-est a teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 şi 7 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Vremea 25 noiembrie.

Vremea 25 noiembrie în țară 

Valorile termice vor fi apropiate de normele caracteristice perioadei, doar uşor mai ridicate în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi precipitaţii slabe, pe arii restrânse în nord, centru şi nord-est şi cu totul izolat în rest. Acestea vor fi sub formã de ploaie, trecãtor mixte în Transilvania şi Moldova şi mai ales ninsori la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane, în sud-vest şi în est. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 şi 11 grade, iar cele minime între -5 şi 4 grade. În zonele joase, izolat va fi ceaţã. Presiunea atmosferică va creste dinspre nord-vest, de la valori sub normalul baric inapoi la acesta.

Pe acelaşi subiect

Vremea 25 noiembrie.

Vremea 25 noiembrie în București

La noapte, cerul va avea înnorãri, iar în ultimele ore vor fi posibile ploi slabe, burniţã sau ceaţã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 4...5 grade.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri şi posibil ploaie slabã sau burniţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã, uşor mai ridicatã decât în mod normal, va fi în jur de 11 grade, iar cea minimã de 0...2 grade. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţã. Presiunea atmosferică va creste de la o valoare mai mica decat cea normala pana la aceasta din urma.

Vremea 25 noiembrie.

Vremea 25 noiembrie la munte

Cerul va avea înnorãri şi pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales sub formã de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe creste. Valorile termice vor fi în scãdere uşoarã faţã de intervalul anterior.

Vremea 25 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 25 noiembrie. Va ploua în cea mai mare parte a țării. În sud, temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei