Antena Meniu Search
x

Vremea 3 martie. Temperaturi în creştere peste normalul perioadei. Prognoza meteo pentru Capitală

În noaptea de marţi spre miercuri, cerul va fi mai mult senin, dar îndeosebi în a doua parte a nopţii, pe arii restrânse în zonele joase de relief din regiunile intracarpatice şi izolat în restul teritoriului se va forma ceaţă sau nebulozitate stratiformă.

de Monica Palade

la 04.03.2021, 17:32

Vremea 3 martie. Temperaturi în creştere peste normalul perioadei. Prognoza meteo pentru Capitală - Profimedia

Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, cu precădere la altitudini mari, unde se vor depăşi viteze de 80...90 km/h şi zăpadă va fi spulberată, dar pe alocuri şi în Moldova, cu rafale în general de 40...50 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -7 şi 4 grade.

Vremea 2 martie în ţară

Valorile termice diurne vor continua să crească în cea mai mare parte a ţării, iar vremea va deveni mai caldă decât în mod normal în majoritatea zonelor. Cerul va fi mai mult senin, dar pe arii restrânse, în primele ore cu precădere în regiunile intracarpatice, iar spre sfârşitul intervalului în zonele joase de relief îndeosebi din centru, sud şi est se vor semnala ceaţă şi nebulozitate stratiformă.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 7...8 grade în depresiuni şi pe litoral şi 17...18 grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 4 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până în jurul valorii de -7 grade.

Presiunea atmosferică va scădea dinspre nord-est, insa tot la valori inalte - de regim slab anticiclonic.

Vremea 2 martie în Bucureşti

La noapte, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 1...2 grade, mai scăzutã în zona preorăşeneascã spre -1 grad.

Vremea va fi frumoasă şi va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă, în creştere faţă de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 1...2 grade, mai scăzută în zona preorăşeneascã pânã spre -2...-1 grad. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferică va scădea, dar la o valoare mai mare decat cea normală.

Vremea 2 martie la munte

Valorile termice diurne vor continua să crească uşor faţă de ziua anterioară. Cerul va fi mai mult senin, dar în orele dimineţilor, pe văi şi în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona înaltă.

Citeşte şi: Vremea 1 - 14 martie 2021. Va fi cald până pe 6 martie, apoi se va răci brusc

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea 3 martie. Temperaturi în creştere peste normalul perioadei. Prognoza meteo pentru Capitală