Antena Meniu Search
x

Vremea 31 martie. Temperaturi ridicate pentru această perioadă. Maximele pot ajunge la 24 de grade

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. Va ploua mai ales sub formă de aversă, în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, pe arii relativ extinse în Oltenia, local în Moldova. 

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 14:35

La noapte, cerul va avea înnorări temporare în regiunile estice şi sud-estice şi va fi mai mult noros în restul teritoriului, unde pe alocuri va ploua slab. Pe crestele montane, trecător, vor fi posibile şi ninsori sau lapoviţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona înaltă de munte şi pe litoral. Temperaturile minime se vor situa între 2 şi 11 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali spre -1 grad.

Vremea 31 martie

Vremea 30 martie în ţară 

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, deşi valorile termice diurne vor fi în scădere în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări temporare în regiunile estice şi sudice şi persistente în restul teritoriului. Va ploua mai ales sub formă de aversă, în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, pe arii relativ extinse în Oltenia, local în Moldova, pe spaţii mici în Muntenia şi izolat posibil în Dobrogea.

Pe acelaşi subiect

Pe crestele montane, trecător, vor fi şi ninsori şi lapoviţă. Pe alocuri, în special în vest, în nord-vest şi la munte, se vor acumula cantităţi de apă de peste 20...30 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări mai ales noaptea, la munte, în special pe creste, unde la rafală se vor depăşi viteze de 85...95 km/h, iar local şi în celelalte zone, cu precădere în Dobrogea, unde rafalele vor fi, în general, de 55...65 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în Bãrãgan, iar cele minime, în general, între 4 şi 13 grade. Presiunea atmosferică va scădea.

Vremea 31 martie

Vremea 30 martie în Capitală 

La noapte, cerul va fi variabil în prima parte a nopţii, apoi se va înnora. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 7...10 grade.

Valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât în mod caracteristic acestei date, deşi cele diurne vor scădea faţă de intervalul precedent. Cerul va fi temporar noros şi trecător vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală de până la 35 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 9...11 grade.

Presiunea atmosferică va scădea.

Vremea 31 martie

Vremea 30 martie la munte

Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi va ploua, mai ales sub formă de aversă, iar pe creste, trecător vor fi ninsori şi lapoviţă. În Carpaţii Occidentali, vestul celor Meridionali şi în nordul Carpaţilor Orientali, cantităţile de apă vor depăşi 20...30 l/mp. Vântul va avea intensificări, iar noaptea la altitudini mari, rafalele vor depăşi 85...95 km/h. Valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţă de intervalul precedent.

Vremea 31 martie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 31 martie. Temperaturi ridicate pentru această perioadă. Maximele pot ajunge la 24 de grade