Antena Meniu Search
x

Vremea pe 5 şi 6 aprilie, în Joia şi Vinerea Mare. Temperaturi de vară înainte de Paşte 2018

Vremea pe 5 şi 6 aprilie, adică în Joia şi Vinerea Mare va fi extrem de caldă. Prognoza meteo a meteorologilor britanici arată temperaturi de vară.

Vremea pe 5 şi 6 aprilie, adică în Joia şi Vinerea Mare va fi extrem de caldă. Prognoza meteo a meteorologilor britanici arată temperaturi de vară înainte de sărbătoarea de Paşte 2018.

La nici măcar 2 săptămâni după codul portocaliu de ninsori care a afectat România, sunt schimbări radicale la nivelul întregii ţări. Chiar în Săptămâna Mare, temperaturile bat spre caniculă.

Vremea pe 5 aprilie 2018, în Joia Mare

Cu trei zile înainte de Paşte, temperaturile cresc spectaculos, ca în perioada lunii iunie.

Pe acelaşi subiect

În Moldova, temperaturile oscilează între 23 şi 27 de grade Celsius. În Muntenia, de asemenea, va fi timp frumos, cer senin şi maxime cuprinse între 22 şi 27 de grade.

Pe litoral, vremea va fi mai rece. Temperaturile oscilează între 18 şi 25 de grade în timpul zilei, mai cald va fi în vestul Dobrogei, unde se vor înregistra 25 - 27 de grade.

Harta cu vremea pe 5 aprilie

HARTĂ: Temperaturile la nivelul ţării pe 5 aprilie, în Joia Mare | Sursa: wxcharts.eu

Prognoza meteo oferită de meteorologii britanici arată că în sudul ţării, "miroase a caniculă". Vor fi 27 şi chiar 28 de grade în timpul zilei. În restul Munteniei, românii, de asemenea, se vor bucura de soare şi căldură. Maximele urcă spre 25 - 26 de grade Celsius. Şi în Bucureşti vor fi aproximativ 25-26 de grade.

În centrul ţării, se vor înregistra 22 - 24 de grade, iar în vest vor fi maxim de 19 - 24 de grade. În nordul României însă va fi sensibil mai rece, doar 12 - 13 grade Celsius.

Vremea pe 6 aprilie 2018, în Vinerea Mare

Românii care se pregătesc să celebreze Paştele Ortodox se vor bucura de timp frumos şi vineri, în multe din zonele ţării, în special în sud. În nord însă, îşi face loc instabilitatea atmosferică şi va fi mai rece.

Harta cu vremea pe 6 aprilie

HARTĂ: Temperaturile în România pe 6 aprilie | Sursa: wxcharts.eu

Potrivit estimării făcute de meteorologii britanici, în sudul ţării vremea va fi tot de vară: 24 - 26 de grade Celsius. În restul Munteniei, maximele vor fi de 19 - 24 de grade. Tot 24 vor fi şi în Bucureşti.

  • Te-ai lămurit cum e prognoza meteo în Săptămâna Mare? Consultă şi cum va fi vremea de Paşte 2018

Pe litoral va fi mai rece ca în ziua precedentă: 14 - 19 grade, iar în Moldova maximele vor oscila între 17 şi 24 de grade. În centrul ţării, vor fi 16 - 19 grade Celsius, iar în vest 15 - 18 grade, efecte ale instabilităţii atmosferice. În nord, vineri, vor fi 13 - 16 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Vremea » Vremea pe 5 şi 6 aprilie, în Joia şi Vinerea Mare. Temperaturi de vară înainte de Paşte 2018