Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 8 aprilie 2022. Se încălzește din nou, temperaturile maxime vor atinge 23 de grade Celsius

Vremea 8 aprilie 2022. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 8 aprilie.

de Redactia Observator

la 07.04.2022, 20:18

În noaptea de joi spre vineri cerul va fi temporar noros, pe arii relativ restrânse va mai ploua slab în centrul și sud-estul țării și izolat în rest. În zona montană înaltă, trecător vor mai fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, în special pe creste unde cu precădere spre sfârșitul intervalului rafalele vor depăși 70...80 km/h, iar local și temporar și în sud-est și în extremitatea de nord-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 10 grade. Izolat se va forma ceață.

Cum va fi vremea vineri 8 aprilie 2022

Vremea se va încălzi, devenind caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud și în est. Cerul va avea înnorări în jumătatea de nord-vest unde va ploua izolat ziua și local în timpul nopții, cu precădere în Maramureș și Crișana unde ploile vor putea fi moderate cantitativ. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu rafale de peste 80...90 km/h pe creste, în special ale Carpaților Orientali, dar local și temporar și în restul teritoriului, cu viteze în general de 55...65 km/h în nord, nord-est și centru. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 15 și 23 de grade, iar cele minime între 1 și 12 grade.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi frumoasă și va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua când rafalele vor putea atinge 40...45 km/h. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 7...9 grade.

Vremea la munte

Vremea se va încălzi. Cerul va avea înnorãri, iar local şi temporar va ploua. Cantitîţile de precipitaţii vor fi mai însemnate în nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni. Vântul va avea intensificîri, cu rafale de peste 80...90 km/h pe creste, în special ale Carpaţilor Orientali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 8 aprilie 2022. Se încălzește din nou, temperaturile maxime vor atinge 23 de grade Celsius