Antena Meniu Search
x

Vremea 9 octombrie - 6 noiembrie 2023. Temperaturi mai scăzute și primii fulgi de zăpadă la munte, luni și marți. De miercuri, revine vara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 9 octombrie - 6 noiembrie 2023. Potrivit specialiștilor, intervalul începe cu valori modeste în termometre, cu vânt și primii fulgi de zăpadă la munte, însă, de miercuri, revine vara cu temperaturi de peste 25 grade Celsius.

de Redactia Observator

la 06.10.2023, 07:58

Harta temperaturilor în Europa
Vremea 9 octombrie - 5 noiembrie 2023 - Observator

Meteorologii ANM au emis vineri, 6 octombrie 2023, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 9 octombrie - 6 noiembrie 2023.

"Vom începe săptămâna viitoare cu o circulație predominant nordică și temperaturi modeste pentru acest interval, iar la munte cel mai probabil vom vedea și primii fulgi de zăpadă din acest sezon. Dar episodul cu vreme mai rece va fi de scurtă durată, astfel că de miercuri temperaturile vor fi în creștere accentuată în majoritatea zonelor din țară. Până spre finalul săptămânii viitoare valorile termice se vor situa peste normalul perioadei, urmând ca în sud, sud-est și vest temperaturile maxime să treacă la amiază de 25 grade celsius. Precipitațiile vor fi slabe cantitativ, iar vântul va fi mai activ pe crestele montane şi pe alocuri în Moldova, Dobrogea şi Muntenia", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Vremea 9 - 16 octombrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo 16 - 23 octombrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea 23 - 30 octombrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo 30 octombrie - 6 noiembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Vremea » Vremea 9 octombrie - 6 noiembrie 2023. Temperaturi mai scăzute și primii fulgi de zăpadă la munte, luni și marți. De miercuri, revine vara