Antena Meniu Search
x

Foto Vremea de mâine 1 martie. Prima zi de primăvară aduce ploi și maxime de 19 grade

Vremea va continua să fie caldă, însă nu scăpăm de ploi. Cerul va fi mai mult noros, iar local va ploua în aproape toate regiunile. Iată prognoza meteo de mâine 1 martie. 

de Redactia Observator

la 29.02.2024, 17:29

La noapte, cerul va fi mai mult noros. Va ploua în cea mai mare parte a Olteniei, local în Banat şi pe alocuri în Muntenia, Transilvania şi Crişana. Ploile vor fi şi sub formã de aversã, pe arii restrânse moderate cantitativ, iar în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu  intensificãri în sudul Banatului, în vest-nord-vestul Olteniei şi pe crestele montane. Va fi ceaţã în jumãtatea de est a ţãrii, izolat asociatã cu burniţã. Temperaturile minime, mai ridicate decât mediile multianuale, vor fi cuprinse între -2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 11 grade în Dealurile de Vest.

Vremea de mâine 1 martie. Prima zi de primăvară aduce ploi și maxime de 19 grade

Vremea de mâine 1 martie în țară

Vremea se va menţine mai caldã decât în mod obişnuit în prima zi a lunii martie. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii relativ restrânse ziua în Oltenia, Muntenia şi Transilvania, noaptea în Banat şi Crişana şi doar izolat în restul ţãrii şi al intervalului. La altitudini mari se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificãri pe crestele montane, în special ale Carpaţilor Meridionali, cu rafale de 70...80 km/h, iar local şi cu viteze mai mici, în general de 45...55 km/h şi în zonele mai joase de relief. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 19 grade, iar cele minime se vor situa între 2 şi 10 grade, uşor mai scãzute în estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea, izolat, va fi ceaţã. Presiunea atmosferică va fi variabilã ziua, iar noaptea va fi în creştere în vestul ţãrii. În celelelte zone presiunea atmosfericã va fi în scãdere.

Pe acelaşi subiect

Vremea de mâine 1 martie. Prima zi de primăvară aduce ploi și maxime de 19 grade

Vremea de mâine 1 martie în Capitală

La noapte, cerul va avea înnorãri temporare, iar spre sfârşitul intervalului va creşte probabilitatea pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã, mai ridicatã decât în mod obişnuit la aceastã datã, va fi de 3...6 grade. Vor fi condiţii de ceaţã.

Vremea se va menţine mai caldã decât în mod obişnuit în prima zi a lunii martie. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 3...5 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar în primele ore ale intervalului vor fi condiţii de ploaie. Vântul va sufla în general moderat. Presiunea atmosferică va fi în scãdere.

Vremea de mâine 1 martie. Prima zi de primăvară aduce ploi și maxime de 19 grade

Vremea de mâine 1 martie la munte

Cerul va fi mai mult noros şi va ploua local în Carpaţii Meridionali şi pe arii restrânse în rest. La altitudini mari se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificãri pe creste, în special în Carpaţii Meridionali, cu rafale de 70...80 km/h. Valorile termice se vor situa peste cele normale pentru începutul lunii martie.

Vremea de mâine 1 martie. Prima zi de primăvară aduce ploi și maxime de 19 grade

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 1 martie. Prima zi de primăvară aduce ploi și maxime de 19 grade