Antena Meniu Search
x

Foto Vremea de mâine 11 noiembrie. Nu scăpăm de ploi. Maximele ajung la 22 grade în sud-estul extrem al Munteniei şi în Dobrogea

 Vremea se va menține la temperaturi normale pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei. Iată prognoza meteo de mâine 11 noiembrie. 

de Redactia Observator

la 10.11.2023, 16:25

La noapte, cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua în jumãtatea de vest a ţãrii şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Vor fi mai ales averse, iar izolat cantitãţile de apã vor putea depãşi 10...15 l/mp în zona Carpaţilor Occidentali şi vestul Carpaţilor Meridionali, unde la altitudini mai ales de peste 1700 m vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare, precum şi rafale ale vântului de peste 80...90 km/h. În celelalte zone, vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în Banat, sudul Transilvaniei, Moldova şi zona costierã a Dobrogei, cu viteze în general de 45...50 km/h. Valorile termice vor marca o creştere faţã de noaptea precedentã, astfel încât minimele vor fi cuprinse între 3 şi 14 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral. Izolat va fi ceaţã.

Vremea de mâine 11 noiembrie.

Vremea de mâine 11 noiembrie în țară

Valorile termice vor fi în general apropiate de normele perioadei în regiunile din jumãtatea de vest a ţãrii, în timp ce în rest se vor situa peste acestea, cu o abatere pozitivã mai pronunţatã în sud-est. Cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei, temporar va ploua în toate regiunile, iar în sud-est, dupã-amiaza şi seara, vor fi şi descãrcãri electrice. Noaptea, înnorãrile şi ploile se vor restrânge cãtre jumãtatea de nord a teritoriului, exceptând depresiunile din estul Transilvaniei unde vor fi condiţii şi de precipitaţii mixte, iar în rest cerul se va degaja treptat.

Pe acelaşi subiect

Cantitãţile de apã vor depãşi pe spaţii mici 20...25 l/mp, cu precãdere în zonele deluroase şi montane din vest şi nord. La munte, îndeosebi la peste 1500 m, treptat vor predomina ninsorile, iar în zona Carpaţilor Orientali acestea vor fi mai intense. Vântul va avea intensificãri, în prima parte a zilei în sud-est şi în zona montanã înaltã, apoi treptat din orele serii şi în restul ţãrii, local cu viteze de 50...65 km/h - în zonele joase şi cu rafale de peste 70...80 km/h - la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9...10 grade în dealurile vestice şi 21...22 de grade în sud-estul extrem al Munteniei şi în Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade. Presiunea atmosferică va scãdea în prima parte a intervalului, apoi va creşte.

Vremea de mâine 11 noiembrie.

Vremea de mâine 11 noiembrie în Capitală

La noapte, cerul va avea înnorãri şi în ultimele ore ale intervalului, trecãtor, va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã, mult mai ridicatã decât cea din noaptea precedentã va fi de 7...9 grade.

Cerul va avea înnorãri şi va ploua slab în a doua parte a zilei, dar trecãtor şi în primele ore ale intervalului, iar vântul va sufla slab şi moderat. Începând din orele serii, cerul se va degaja treptat, însã vântul se va intensifica, cu viteze la rafalã în jurul a 55 km/h. Temperatura maximã va fi de 15...17 grade, iar cea minimã de 4...6 grade. Presiunea atmosferică va scãdea în prima parte a intervalului, apoi va creşte.

Vremea de mâine 11 noiembrie.

Vremea de mâine 11 noiembrie la munte

Valorile termice din timpul nopţii vor marca o scãdere faţã de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua, dar treptat din orele serii, îndeosebi la peste 1500 m, vor predomina ninsorile, iar în zona Carpaţilor Orientali acestea vor fi mai intense. Cantitãţile de apã vor depãşi pe spaţii mici 20...25 l/mp, cu precãdere în masivele vestice şi nordice. Vântul va avea intensificãri, cu rafale mai mari din orele serii, de peste 70...80 km/h - la peste 1700 m altitudine.

Vremea de mâine 11 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 11 noiembrie. Nu scăpăm de ploi. Maximele ajung la 22 grade în sud-estul extrem al Munteniei şi în Dobrogea