Antena Meniu Search
x

Vremea de mâine 13 septembrie. Va fi cald în cea mai mare parte a ţării, maximele pot ajunge şi la 34 de grade

Vremea continuă să fie călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Maximele pot ajunge şi la 34 de grade. Sunt posibile şi înnorări temporare, izolat averse şi posibil descărcări electrice. Iată prognoza de mâine, 13 septembrie. 

de Redactia Observator

la 12.09.2023, 16:15

Vremea de mâine 13 septembrie. Va fi cald în cea mai mare parte a ţării, maximele pot ajunge şi la 34 de grade - Shutterstock

La noapte, cerul va fi variabil în vest, nord-vest şi parţial în centru şi mai mult senin în restul teritoriului, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7...9 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi pânã în jurul a 20 de grade în Dealurile de Vest. Spre sfârşitul intervalului, în depresiuni şi pe vãi, izolat se va semnala ceaţã.

Vremea de mâine 13 septembrie în ţară

Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, astfel cã se vor înregistra temperaturi maxime de la 24...26 de grade pe litoral, pânã la 33...34 de grade local în Câmpia Românã şi în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea în sud-est, dar cu înnorãri temporare, izolat averse şi posibil descãrcãri electrice, dupã-amiaza în zona montanã în special a Carpaţilor Orientali, iar noaptea în vestul şi nord-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu uşoare intensificãri în sud-est. Minimele termice se vor situa între 7...8 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. La începutul intervalului, în depresiuni şi pe vãi, izolat vor mai fi condiţii de ceaţã. Presiunea atmosferică nu va avea variaţii semnificative.

Vremea de mâine 13 septembrie în Capitală

Pe acelaşi subiect

La noapte, cerul va fi mai mult senin şi vântul slab. Temperatura minimã va fi de 14...15 grade, mai scãzutã spre 12 grade în zona periurbanã.

Vremea se va menţine cãlduroasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 32...34 de grade, iar cea minimã de 13...16 grade. Presiunea atmosferică nu va avea variaţii semnificative.

Vremea de mâine 13 septembrie la munte 

Vremea va fi predominant frumoasã şi caldã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare îndeosebi dupã-amiaza, în special în Carpaţii Orientali, unde izolat vor fi averse, posibil însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Vremea de mâine 13 septembrie pe litoral

Vremea va fi în general frumoasã. Temperaturile maxime se vor situa între 24 şi 26 de grade,  iar cele minime se vor încadra între 17 şi 20 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri temporare. Noaptea şi dimineaţa, vor fi condiţii de ceaţã. Temperatura apei mãrii va avea valori cuprinse între 21 şi 23 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 13 septembrie. Va fi cald în cea mai mare parte a ţării, maximele pot ajunge şi la 34 de grade